Bezoek Stieneke van der Graaf

Jako Karl Stieneke.pngzaterdag 06 maart 2021 20:31

Vandaag was Stieneke van der Graaf in Oldambt.

De Groninger ChristenUnie-kandidaat op nummer zes van de kieslijst, was rond het middaguur te horen bij RTVGO! Het gesprek werd onderbroken door het door Stieneke zelf uitgezochte nummer ‘Kan ik iets voor je doen?’, gezongen door Dwight Dissels. Het lied sluit volgens Van der Graaf aan bij haar ‘strijd voor vrede en rechtvaardigheid in Nederland én daarbuiten’.
Ook bracht Van der Graaf een bezoek aan een covid-verpleegkundige uit Winschoten om haar verhalen te horen, en om haar te bemoedigen.
Daarna ging zij met een aantal leden over de Pieter Smitbrug te wandelen. Dat laatste mocht natuurlijk niet ontbreken bij een bezoek aan Oldambt.
Van der Graaf: “Deze brug laat zien welke prachtige ontwikkelingen in deze regio mogelijk zijn. Dat wil de ChristenUnie in de komende periode ook laten zien door het verder uitbouwen van de RegioDeals. We kiezen ervoor om samen met regio’s te investeren in projecten die écht tellen. In Oldambt hebben we daarmee al mooie ervaringen opgedaan; denk aan de Verrijkte Schooldag en de Route Rubicon. Zo kunnen jongeren echt bouwen aan hun toekomst!”

« Terug

Reacties op 'Bezoek Stieneke van der Graaf'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.